Kodi 17 op de EM7680

Kodi 17

Moderators: Joyce, Laura, Eminent-Admin

Kodi 17 op de EM7680

Postby Joyce » 12 Apr 2017, 17:16

Kodi heeft onlangs versie 17 uitgebracht. We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Firmware update die de nieuwe versie van Kodi moet installeren. Om ervoor te zorgen dat de firmware stabiel is en alle functies werken zoals je voor deze streamer gewend bent, heeft dit tijd nodig . Houd onze website in de gaten voor nieuwe updates via onderstaande link:

http://www.eminent-online.com/index.php/catalog/product/view/id/5229

of registreer via onderstaande link zodat je via de mailing op de hoogte word gebracht van nieuwe updates:

http://www.eminent-online.com/registreer

We zullen in het firmware bestandsnaam “Kodi_17” verwerken zodat je direct weet welke firmware je moet kiezen om naar de nieuwste versie te updaten.

Update:

Versie Eminent Kodi 17.2 zal niet als Final uitgebracht worden maar word geüpdatet naar Kodi 17.4. We zitten in het laatste stadium om onze Eminent Kodi 17.4 te gaan lanceren. Alle verbeteringen en aanpassingen die door LibreELEC/Kodi zijn aangepakt en released zijn, worden meegenomen in de versie die we nu aan het testen zijn. We moeten deze versie aanpassen zodat deze op de EM7680 functioneel is en werkt zoals jullie gewend zijn. We zitten in de laatste testfase voor deze versie. Als deze versie in orde is zal deze als Final versie, via het forum, Eminent website en via OTA gelanceerd worden.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 1374
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Return to Kodi 17

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest