problemen op een rijtje em 7385

Moderators: Joyce, Laura, Eminent-Admin

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby Joyce » 21 Nov 2013, 17:45

@Michiel,

Graag wil ik je verwijzen naar onderstaande links, met informatie over wat er is gewijzigd/verbetert in de recente Firmware releases.

Versie: 3.0.5.1:

viewtopic.php?f=91&t=2560#p11493

Versie: 3.0.5.2:

viewtopic.php?f=93&t=2601#p11647

De EM7385 heeft de functionaliteit van Android ingebouwd, deze kun je uitzetten of automatisch laten mee starten.

Groet,
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 2276
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby harry250 » 30 Dec 2013, 12:44

Ik heb problemen met SRT ondertitels,
als er een zin in de SRT bestand zit die begint met een cijfer
dan geeft de mediaplayer 7380 (met de laatste firmware) het niet weer ,
dan skipt ie de 'line' van het srt bestand zeg maar, komt daar nog een fix voor?

Alvast bedankt, Harry.
Last edited by harry250 on 02 Jan 2014, 13:38, edited 1 time in total.
harry250
User
 
Posts: 13
Joined: 15 Apr 2011, 16:51

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby Joyce » 02 Jan 2014, 13:10

Beste harry250,

Kun je ons een download link aanbieden (via een PM) van een videobestand met SRT waarin dit voorkomt zodat wij dit kunnen testen en onderzoeken.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 2276
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby ajc01 » 05 Jan 2014, 02:47

waar is die handige display van de 7285 gebleven ?

heb deze 7385 ter vervanging van mijn (gestolen :( :( :( ) 7285...

de display was net die luxe extra zeg maar.... nu maar gokken waar het apparaat mee bezig is en hoe lang een film speelt....
ajc01
User
 
Posts: 22
Joined: 12 Dec 2010, 21:08

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby RicoVermeulen » 27 Jan 2014, 11:05

Sinds een week de 7385 in gebruik (na de 7080, 7280 en 7380 al gebruikt te hebben).

Ik gebruik de mediaspeler voornamelijk om van mijn NAS te streamen, iets wat tot nu toe prima werkte.
Sinds gisteren echter, gebeurt er iets eigenaardigs...

Wanneer ik in het "Bestand"-menu kies voor "NET" om met mijn NAS te connecten via de "Shortcuts" die ik op hetzelfde apparaat eerder al succesvol heb aangemaakt en gebruikt, springt het menu na twee seconden terug naar het hoofdmenu, zonder ook maar iets te doen...???!!!
Dus, ik kies voor: Bestand, NET, zie dan twee seconden de opties voor shortcuts en workgroups (waarop niet wordt gereageerd als ik OK druk voor een van beide), en het menu springt terug naar het hoofdmenu waar ik opnieuw voor Bestand kan kiezen... :-(

Mijn netwerkconnectie is ok, want ik kan via de browser gewoon het internet benaderen.
Het lijkt op een bug in het interface....??

Het probleem is dat de 7385 nu niet doet waarvoor ik hem heb aangeschaft, nl. streamen vanaf mijn NAS.

Iemand een vergelijkbare ervaring?
RicoVermeulen
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 27 Jan 2014, 10:42

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby Joyce » 28 Jan 2014, 10:58

Beste RicoVermeulen,

Ik vermoed dat op het moment dat je de NAS probeerde te benaderen dat het IP adres van je NAS is gewijzigd of dat de NAS in slaapstand staat/stond.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 2276
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: problemen op een rijtje em 7385

Postby RicoVermeulen » 28 Jan 2014, 13:58

Beste Joyce,

Dat denk ik niet... De NAS heeft een fixed IP-adres en is allways-on.
Overigens kwam ik niet zo ver als het benaderen van welk netwerk-apparaat dan ook, het scherm sprong vanuit het NET-menu (waar shortcuts en workgroup staan) terug. Dat deed het trouwens ook wanneer ik voor UPnP koos: koos ik dat, dan sprong het menu ook terug naar het hoofdmenu...

Ik heb de firmware (3.0.5.2) opnieuw geladen en (tot nu toe) werkt het weer... :~|
RicoVermeulen
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 27 Jan 2014, 10:42

Previous

Return to Firmware downloads, vragen & opmerkingen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest