EW-7033 R2 niet herkend

Moderators: Joyce, Laura, Eminent-Admin

EW-7033 R2 niet herkend

Postby PaulS » 28 Mar 2016, 22:59

Ik heb een enclosure gekocht en mijn oudere sata 500gb 2,5 erin geplaatst.

De laptop en tv herkennen de 7033 niet na inpluggen. Lampje van de Power is aan, RW blijft rood en ik hoor de HD draaien. Zijn er ergens drivers die ik moet installeren?
De HDD heb ik in een andere enclosure nog geprobeerd en daarin werd ie wel herkend, dus daar lijkt het niet aan te liggen

Ik draai WIndows 10 op een laptop van 1,5 jaar oud
PaulS
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 28 Mar 2016, 22:52

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Joyce » 29 Mar 2016, 09:28

Beste PaulS,

Voor de EW7033 zijn geen drivers nodig.
Sommige Laptops en TV's leveren niet voldoende stroom (ampere) via de USB poort om de EW7033 goed te laten werken. Je kunt in deze gevallen een externe voeding aansluiten op de stroom aansluiting. Dit dient 5V 1A te zijn. Je kunt via een PM (Personal Message) je adres gegevens achterlaten dan sturen we jou een voeding op.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 1787
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby PaulS » 29 Mar 2016, 10:53

Mijn poorten op de laptop (ASUS N750JK) zijn USB Superspeed
Als ik mijn andere casing eraanhang met USB2 werkt het gewoon, ook met de Harddisk uit de 7300.

Ik kan je geen PM sturen, krijg een foutmelding dat het niet toegestaan is?? Kan ik op een andere manier mijn gegevens versturen? Ik wil je oplossing wel proberen, kijken of dat werkt
PaulS
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 28 Mar 2016, 22:52

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Joyce » 30 Mar 2016, 11:08

Beste PaulS,

Klopt inderdaad, sorry dit was ik vergeten te melden, je dient minimaal twee berichten geplaatst te hebben op het Forum voordat je een PM kunt sturen.

Probeer a.u.b. opnieuw om via PM jou adresgegevens door te geven.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 1787
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby PaulS » 31 Mar 2016, 18:03

Ik heb inmiddels de adaptor met de post binnengekregen, bedankt daarvoor.
Na het aansluiten nog steeds hetzelfde resultaat.. Rode lamp en de groene lamp branden. HD wordt niet herkend
PaulS
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 28 Mar 2016, 22:52

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Joyce » 05 Apr 2016, 09:41

Beste PaulS,

Het lijkt erop dat de EW7033 niet in orde is. Mijn advies is om deze terug te brengen naar de winkel zodat deze hem kan opsturen naar ons Service center en eventueel al kan omruilen.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 1787
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Robert1967 » 26 Oct 2017, 22:48

Beste Joyce,

Ook ik heb een EW7033 R@ gekocht, en even herkende mijn iMac 27 hem, maar nu na verschillende keren opstarten niet meer.
Zou dit ook aan de stroom kunnen liggen? Is een iMac 2011.

Hoe kan ik aan een adapter komen?
Robert1967
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 26 Oct 2017, 22:46

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Robert1967 » 26 Oct 2017, 22:50

Gelijk maar even de tweede post zodat ik wellicht mijn adres via PB kan versturen.
Robert1967
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 26 Oct 2017, 22:46

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Joyce » 27 Oct 2017, 12:40

Beste Robert1967,

Stuur een PM naar mij met je adres gegevens en we sturen je een adapter op
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 1787
Joined: 09 Jan 2013, 11:30

Re: EW-7033 R2 niet herkend

Postby Robert1967 » 01 Nov 2017, 00:41

Ontvangen met dank. Helaas werkt ie toch nog niet. Ook de lampjes branden niet, hoor wel wat geluid.

Maar ga er maar mee terug.
Robert1967
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 26 Oct 2017, 22:46


Return to Connectivity

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest