EW3705 Video Grabber & Videorecorder

Moderators: Joyce, Laura, Eminent-Admin

EW3705 Video Grabber & Videorecorder

Postby Ria » 06 Apr 2015, 10:44

Hello,

I installed Video grabber. I also connected a videorecorder with the right cables. In de software Arcsoft ShowBiz I have to tick "input from videorecorder" but that isn't possible. I can't tick anything. What is the problem here?

greetings
Ria
Ria
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 04 Apr 2015, 12:35

Re: EW3705 Video Grabber & Videorecorder

Postby Joyce » 07 Apr 2015, 15:43

Dear Ria,

Make sure the source has to be Video Grabber and you must capture in Live mode. Not playback.
When you choose live mode you can tick video input. Choose composite or S-video depends on what cables you have connected.
If you start the movie from your videorecorder, you should see that automatically the movie also starts in ArcSoft Showbiz. Now you can click on capture to record the movie.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 2139
Joined: 09 Jan 2013, 11:30


Return to Sound & Vision

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest