Ondertitels steeds opnieuw instellen?

EM7680

Moderators: Joyce, Laura, Eminent-Admin

Ondertitels steeds opnieuw instellen?

Postby Marieke » 14 Dec 2019, 17:32

Ik weet niet waarom maar 8 van de 10 keer moet ik opnieuw
bevestigen dat er ondertitels bij de film zitten en ook al zeg
ik dat hij dat voortaan standaard moet doen dan nog moet ik
het later bij het volgende deel van de serie weer instellen.
Is dit een bug of zit er nog ergens een geheime instelling?
Marieke
User
 
Posts: 15
Joined: 26 Oct 2015, 10:37

Re: Ondertitels steeds opnieuw instellen?

Postby Joyce » 16 Dec 2019, 13:38

Hallo Marieke,

Dit is geen bug en is op te lossen door een standaard instelling te maken.

Via het tandwielicoontje op het beginscherm ga je naar de speler instellingen en kies je voor "Language".
Dus Settings - Player - Language.
Hierin kun je specificeren om welke taal audio en ondertiteling het gaat.

Bijvoorbeeld bij "Preferred audio language" vul je "English" in en "Preferred subtitle language" vul je "Dutch" in.
De optie dat hij standaard aan moet staan heb je reeds aangegeven dus als je bovenstaande uitvoert dan moet het normaliter zijn opgelost.
User avatar
Joyce
Forum Goddess
 
Posts: 2311
Joined: 09 Jan 2013, 11:30


Return to EM7680

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests